Estonia Latvia Lithuania Finland Norway Sweden Bulgaria Czech Poland Denmark Serbia Croatia Romania Bosnia Herzegovina Slovenia Slovakia Germany

PITANJA / ODGOVORI

Kako radi ova metoda povećanja penisa?

Kao rezultat brojnih istraživanja naučnici su saznali kako da postignu impresivne rezultate u povećanju muškog spolnog organa u kratkom vremenskom periodu, te je razvijeno više metoda. One su bazirane na opštim zajedničkim principima koji su povezani sa jednostavnim i efikasnim vježbama. Kada jedna osoba vježba, penis se produžuje zahvaljujući procesu istezanja i rasta novih tkiva. Možemo to uporediti sa bodibildingom.

Da li bih trebao posjetiti doktora prije početka ovih vježbi?

Ne. Ove vježbe su odobrene od strane terapeuta. Ovaj kompleks vježbi je u potpunosti bezbijedan. I zaista djeluje.

Od kojeg doba je moguće početi sa ovim vježbama?

Ovaj jedinstveni sistem odgovara osobama svih dobi.

Koliko vremena će trebati dok ne primjetim rezultate?

Sve zavisi od vaše konstitucije. Kao i od mnogo faktora: fizioloških, anatomskih i fizičkih. Muškarci koji su pokušali ove metode tvrde da ćete rezultate primjetiti nakon dvije sedmice!

Što više vježbam, moj će organ biti veći?

Da, što više vježbate dobićete bolje rezultate.

Pročitao sam da je prosječna veličina penisa – 15 cm. Šta je sa muškarcima drugih nacionalnosti i muškarcima u drugim zemljama?

Najpotpunija istraživanja po pitanju veličine penisa jesu Kinsey-ovi Izvještaji. Taj papir navodi da je prosječna veličina penisa kod bijelaca – 15.7 cm u dužinu i 9.4 cm u obimu, a kod crnaca 15.9 cm u dužinu i 9.6 u obimu. Razlika je samo 0.2 cm što je statistički beznačajno. Općenito, razlika je minimalna, ako ne i „marginalna“, te je ova činjenica istinita u cijelom svijetu.

Dali masturbacija utiče na rast penisa?

Ovo mišljenje je široko rasprostranjeno: što više masturbirate, rast je sporiji. Po ovom pitanju postoje podijeljena mišljenja: pola njih kažu da je istina, pola se ne slaže s tim.

Dali prethodno zagrijavanje pomaže rastu?

Nije otkrivena direktna veza između zagrijavanja i rasta.

Šta mi se ovim putem garantuje?

Vaše zadovoljstvo je zagarantirano. Niste prvi koji pokušavaju ovu metodu, a oni koji su je pokušali bili su zadovoljni i te su i dalje nastavili s vježbanjem. Naši klijenti često dijele svoje iskustvo i svojim prijateljima govore o nama.

Adnan, 26 godina
Prve sam rezultate primejtio nako nekoliko sedmica. Ne kažem da je penis narastao baš 10 cm, ali sam osjetio pojačanu sexualnu moć te je moj penis postao, rekao bih, nekako zreliji.
Admir, 34 godine
Prva promjena koju sam osjetio koristeći ovaj Program za povećanje penisa desila se nakon jedne sedmice vježbanja. Osjetio sam da mi erekcija traje duže.
Elmir, 25 godina
Nakon 2 sedmice vježbanja, ne mogu vjerovati da imam ovakav penis. Djevojka mi kaže da sam u krevetu postao izdržljiviji.
Jasmin, 23 godine
Nakon ovih vježbi, penis mi je postao tvrđi, jači i praviji – nisam mogao zamisliti da će se ovo desiti.
Nedim, 24 godine
Vježbajući ove vježbe, dobio sam 2 cm na dužini i i 1.5 u obimu. Jednostavno odlično
Semir, 23 godine
Kao i većina početnika, i ja sam sumnjao u efekte ove metode. Odlučio sam da to pogledam sa naučne tačke gledišta te možda dokažem da ovaj mit nije tačan. Prije početka, izmjerio sam detaljno svoj spolni organ. Bio sam iznenađen kada sam nakon mjesec dana vježbanja ponovno izmjerio – 3.5 cm u dužinu i 1 cm u obimu. Nije mi važno ako su moji rezultati daleko od maksimuma.
Besim, 30 godinaa
Nakon što sam vježbe ponavljao dva i pol mjeseca, penis je narastao sa 15.5 na 20.5. U obimu – 2 cm. Nisam očekivao nikakve fantastične rezultate, iskreno – mislio sam da neće biti nikakvih primjetnih rezultata.
Velid, 22 godine
... nakon dva mjeseca samo stanete i pogledate odozgo svoj „mega-instrument“ i pomislite „Ohoooooooo.... Sloniću!!“ Postao sam samouvjereniji i bolji u sexualnim odnosima.
Emir, 29 godina
je bio impresioniran kako je ova metoda lagana i efikasna. Za oko mjesec dana njegov je penis narastao za 6 cm! Moja djevojka i ja smo prezadovoljni rezultatima!
Elvedin, 31 godina
Sa ovakvim rezultatima shvatio sam da je divno imati veliki penis! Velika hvala!
Esad, 28 godina
Sada sam uvjeren u svoje moći u krevetu. Ne znam da li program djeluje ili je to na psihološkoj bazi, ali moja je erekcija postala impresivna i mogu se seksati sa ženom satima. To je put do raja, zar ne?